Isus poziva na gozbu i druženje

ISUS POZIVA NA GOZBU I DRUŽENJE
On vam poručuje da je u subotu 14.12.2019. s početkom u 18:00 sati prisutan na oltaru u župnoj crkvi (kripti) Gospe od Milosrđa.
Na ovu gozbu poziva sve obitelji da dođu s djecom, i poručuje da treba naše obitelji, jer da svijet ne shvaća snagu, koja se nalazi u njima.
Nakon svete Euharistije, na kojoj će biti i blagoslov djece, ostajemo u kripti crkve na ugodnom druženju. Ovaj sastanak je zamišljen da se igra tombola i to na način da se prihod skupljen na ovoj igri daruje nekoj obitelji koja je u potrebi u našoj župi.
No neizostavne darove za osvojene tombole i cinkvine će se ipak primiti, čisto da se ne izgubi žar borbe!!!!
Obavezno dođite s djecom i pokažimo i na ovaj način da je Obitelj jedina i prava nositeljica života. U ugodnom druženju, svi zajedno, imamo šansu upoznati se s ostalim obiteljima, koji svakodnevno doseljavaju u naš kvart. Evo idealne prilike za nova prijateljstva, stoga slobodno pozovite sve vaše poznanike i budite misionari na Žnjanu.
Isus vas treba više nego ikada!!!
Kako bi druženje bilo još ugodnije i zabavnije, nije zabranjeno da na susret ponesete neke sokove, grickalice, i slično, a one mame, koje su vješte u kuhinji, također se mogu „iskazati“ pa donijeti neke od svojih specijaliteta. Tate, koji se kriju iza svoje muškosti, posebno očekujemo, i nadamo se da će nas iznenaditi, prije svega svojom prisutnošću, a onda i svojom domišljatošću.
Hvaljen Isus i Marija!