Slavlje biskupskog ređenja imenovanog hvarskog biskupa mons. Ranka Vidovića

Poznat je datum ređenja novog hvarskog biskupa mons. Ranka Vidovića.

Slavlje biskupskog ređenja imenovanog hvarskog biskupa mons. Ranka Vidovića bit će u Hvaru u subotu 22. svibnja u 10.30 u katedrali sv. Stjepana I., pape i mučenika.

Kako je „naš“ don Ranko, od veljače 1988. godine pa sve do kolovoza 2014. godine vršio službu župnika župe Gospe od Milosrđa u Splitu, ovom prilikom pozivamo sve župljane da se, svojim dobrovoljnim prilogom, odazovu inicijativi prikupljanja novčanih sredstava koja će se stopiti u naš dar novoimenovanom biskupu.

 

Svoje priloge možete dostavljati svaki dan prije i nakon sv. misa u župni ured ili sakristiju. Isto tako možete obavijestiti svoje susjede, te ukoliko su oni spriječeni, ponijeti i njihov prilog. Za one kojima je zgodnije mogu direktno izvršiti uplatit na Žiro račun župe Gospe do Milosrđa HR6224070001100566951

Na ovaj način, u simbolu dara, nastojati ćemo ostati, kako u ljudskom, tako i u molitvenom zajedništvu, s novim pastirom, nekad naše župe, a sada susjedne biskupije.

 

Unaprijed se zahvaljujemo za vaše priloge, te vas molimo da ovu poruku širite po našoj župi kako bi došla do što većeg broja župljana.

 

Vaša braća don Ante i don Domagoj